PRESTIGI

 

Comercial de Bebidas Vidico, S.L., va néixer fa 25 anys de la mà de tres amics, els senyors Colet, Cases i Hernández, començant amb la comercialització de vi a orri i donant un servei diferencial en oferir un cuidat assessorament per al tractament de les barriques als professionals del vi.

 

Amb el temps comencem a créixer, i això ens va portar a haver d'ampliar la nostra superfície de magatzematge amb una segona nau a un total de 2000 m², permetent el magatzematge de gran quantitat de palets i caixes i tenir un ampli estoc de subministraments per a vostè.

 

Amb els anys hem equipat a l'empresa amb els sistemes informàtics més actuals que permeten una eficaç gestió de comandes i lliuraments. Si a això li afegim la nostra gran flota de vehicles industrials i la privilegiada ubicació, ens permet posicionar-nos com una empresa referent en Sant Adrià i voltants.

 

En definitiva, som una gran família de professionals que estem a la seva disposició amb tots els mitjans al nostre abast i mai ens cansem de millorar.