PRESENTACIÓ

 

Vidico, S.L. és una empresa familiar líder en el sector de la distribució de tota classe de begudes i refrescs per al món de l'hostaleria i col·lectivitats.

Ens distingim per oferir als nostres clients, la qualitat, el servei i el lliurament que els professionals de l'hostaleria necessiten i tot això,

des de fa ja 25 anys! Com passa el temps…

 

QUI SOM

 

Som un equip professional amb una gran vocació comercial i com no, amb anys d'experiència en el coneixement del mercat. Amb un ampli equip logístic compost de 20 vehicles, ens podem lliurar al que més ens agrada; servir als nostres clients i gaudir mantenint una bona relació amb ells, donant un servei integral i consolidat al llarg dels anys. Gaudim amb el nostre treball!

 

EQUIP HUMÀ

 

En Comercial de Bebidas Vidico, ens sentim orgullosos del nostre equip humà i professional, un equip en constant moviment i contacte amb les empreses; escoltant els seus projectes i aportant les millors solucions a la seva necessitat. Ens agrada col·laborar que el seu negoci creixi, perquè si vostè creix, nosaltres creixem amb vostè.